lauantai 21. tammikuuta 2012

Esittelyä

Minulla on jo jonkinaikaa ollut haaveena perustaa oma varusteblogi, mutta aina sen tekeminen on vaan jäänyt. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi aloittaa varustebloggailun. Kirjoittelen tänne siis nimettömänä, joten en tee mitään omien hevosteni varustepostauksia tai omia varusteita. Kuitenkin mainitsen aina, jos olen kyseistä tavaraa käyttänyt tai kokeillut, sillä en usko, että kukaan pystyy sen perusteella päättelemään henkilöllisyyttäni ;)

Kilpailen itsekin, ja seuraan muutenkin paljon muiden ratsastusta sekä varusteita. Luen myöskin lähes jokapäivä ht-nettiä, josta voi bongata kaikkia kiinnostavia juttuja ja muoti-ilmiöitä! :D Luulen siis ainakin olevani suhteellisen hyvin kartalla mikä on nyt IN ja mikä OUT. Ihan kaikkia juttujani ei kannata ottaa niin vakavasti, sillä tämä koko blogi on aika vitsi! :D Tykkään myöskin kirjoittaa VOR ja heidän VOH. Suomennettuna siis VakavastiOtettavistaRatsastajista sekä VakavastiOtettavistaHevosista. Varsinkaan näitä tekstejä ei saa ottaa kovin Vakavasti!

Pahoittelen blogin ulkoasua, tein nopeasti ennen tallille menoa tuollaisen bannerin Paintilla, joten sitäkään ei kannata ottaa kovin Vakavasti. :D

Iloisin ja Muodikkain terveisin:
RatsastusVarusteBloggaaja, lyhennettynä RVB        

Ei kommentteja: